Defender Source Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Premium Member
Joined
·
1,494 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
I had a corroded connector creating the HDC/Transmission fault special programs off, etc. This is the problem that is created by a bad brake light switch, wrong bulbs, bad splice, or corroded connectors. I was able to find the proper Tyco AMP TE connectivity connector and have a few extras if anyone is in needs them.

$20 shipped conus for the following

1 each of part # 6-1419167-1 8x2 male connector
16 each of part # 2-1419158-5 male pins

1 each of part # 9-1419170-1 8x2 female connector
16 each of part # 1393366-1 female pins

i didn't feel like counting out all the pins so the pic just shows 1 each on the contacts.
 

Attachments

·
Premium Member
Joined
·
3,343 Posts
Can I ask where this connector is?

Thanks
 

·
Premium Member
Joined
·
1,494 Posts
Discussion Starter #3
Can I ask where this connector is?

Thanks
Passenger side footwell behind the trim on the right hand side. Its the lowest connector (closet to the carpet) behind the trim piece. I'll snap a pic tomorrow.
 

·
Premium Member
Joined
·
3,343 Posts
So did you fix your front sunroof drain as well?
 

·
Premium Member
Joined
·
1,494 Posts
Discussion Starter #5
So did you fix your front sunroof drain as well?
that's next. drives side drain is broken at the elbow. pass side looks fine so will be checking for leaks at the A piller. Just need to get home while there's still daylight. May wait until this weekend to square that away.
 

·
Premium Member
Joined
·
1,494 Posts
Discussion Starter #6
Assuming the paypals come through I just have 1 connector left
 

·
Premium Member
Joined
·
2,673 Posts
Paul-
Will send mine when I go static in Abu Dhabi-gotta get out of KSA 1st! Def interested.
R-
Ray
 
1 - 9 of 9 Posts
Top