Constant page reloading? - Defender Source
Defender Source  

Go Back   Defender Source > Community Announcements & Support > Website Support & Suggestions


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old April 2nd, 2019, 08:41 AM
Vedrover
Status: Offline
Alex
1988 Land Rover 110
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: Greater Toronto, ON, Canada
Posts: 641
Constant page reloading?

What's up with some of the pages constantly reloading/refreshing?
Here's an example:
https://www.defendersource.com/forum...post1919732892

Doesn't seem to be browser-dependent, keeps rebooting in all browsers I'm using.
__________________
From another forum on "what killed the British auto industry":
- "I'm pretty sure it was Joseph Lucas."
- "Ah, The Prince of Darkness with his three position switch: "off, flicker and dim"."
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old April 2nd, 2019, 08:59 AM
Tbaumer's Avatar
Tbaumer
Status: Offline
Ted Baumer
1986 LHD 110
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Medford, Oregon
Posts: 134
Registry
It happens all the time on my Ipad, but not on my Macbook Air laptop. I don't know why it would be different, but I just got used to it on the Ipad.
Reply With Quote
  #3  
Old April 2nd, 2019, 09:52 AM
Parrie's Avatar
Parrie
Status: Offline
Parrie Willette
1989 D90 P/U
Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Old Town, Maine
Posts: 355
Quote:
Originally Posted by Vedrover View Post
What's up with some of the pages constantly reloading/refreshing?
Here's an example:
https://www.defendersource.com/forum...post1919732892

Doesn't seem to be browser-dependent, keeps rebooting in all browsers I'm using.
Happens to me on a regular basis since the site was purchased.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #4  
Old April 4th, 2019, 10:49 AM
Tech Admin's Avatar
Tech Admin
Status: Offline

Site Team
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 197
Registry
Hello there,

Gave this a test on my end and wasn't able to replicate this.
Tested this using Chrome/MacOS
What browser and device are you using?

Ed
Reply With Quote
  #5  
Old April 4th, 2019, 10:52 AM
The Dro's Avatar
The Dro
Status: Offline
Dro
1988 Ninety
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Annandale, VA
Posts: 7,256
Registry
It only happens to me if I'm not logged in and on some threads; Not all.


I'm thinking it's a bug with the adds
__________________
Mine is NTO... It was new, Now I'm Taking it Off.
Quote:
Online speculation will not replace onsite inspection.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #6  
Old April 5th, 2019, 01:47 PM
Tech Admin's Avatar
Tech Admin
Status: Offline

Site Team
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 197
Registry
It could be because you're loading the ads.
But if you're logged in, you should see less of that.

Ed
Reply With Quote
  #7  
Old April 8th, 2019, 11:15 AM
Vedrover
Status: Offline
Alex
1988 Land Rover 110
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: Greater Toronto, ON, Canada
Posts: 641
Quote:
Originally Posted by Tech Admin View Post
It could be because you're loading the ads.
But if you're logged in, you should see less of that.

Ed
That's, most likely, it. I noticed I don't have this issue when I'm logged in.


Thanks everyone for chiming in!
__________________
From another forum on "what killed the British auto industry":
- "I'm pretty sure it was Joseph Lucas."
- "Ah, The Prince of Darkness with his three position switch: "off, flicker and dim"."
Reply With Quote
  #8  
Old April 10th, 2019, 09:57 AM
Tech Admin's Avatar
Tech Admin
Status: Offline

Site Team
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 197
Registry
Hey checking in, is it still happening?

- JB
Reply With Quote
  #9  
Old April 12th, 2019, 10:05 AM
Vedrover
Status: Offline
Alex
1988 Land Rover 110
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: Greater Toronto, ON, Canada
Posts: 641
Being logged in, it doesn't. Logged out - some of the pages keep reloading, but I just don't browse while logged out anymore.
Thanks.
__________________
From another forum on "what killed the British auto industry":
- "I'm pretty sure it was Joseph Lucas."
- "Ah, The Prince of Darkness with his three position switch: "off, flicker and dim"."
Reply With Quote
  #10  
Old April 13th, 2019, 10:32 AM
rdavisinva's Avatar
rdavisinva
Status: Offline
Guess Who?
N/A
Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: USA
Posts: 8,684
Anyone experience this on "the other site"?
__________________
RDavisinVA
Reply With Quote
  #11  
Old April 13th, 2019, 11:18 AM
Tbaumer's Avatar
Tbaumer
Status: Offline
Ted Baumer
1986 LHD 110
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Medford, Oregon
Posts: 134
Registry
I only have this happen with my Ipad & of all the various searches & forums I check out (Mostly -
Guns & Rovers, NAS-ROW, 4x4 Community.co.za & Dsource) it only happens on Defender source. I have an ad blocker installed. I think it may have something to do with that function, but I'm not sure why it only happens on the Ipad. I just check in more with the lap top.
Reply With Quote
  #12  
Old April 13th, 2019, 12:32 PM
The Dro's Avatar
The Dro
Status: Offline
Dro
1988 Ninety
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Annandale, VA
Posts: 7,256
Registry
Quote:
Originally Posted by rdavisinva View Post
Anyone experience this on "the other site"?
Nope. The other site has no trackers.
Attached Images
 
__________________
Mine is NTO... It was new, Now I'm Taking it Off.
Quote:
Online speculation will not replace onsite inspection.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #13  
Old April 13th, 2019, 09:57 PM
rdavisinva's Avatar
rdavisinva
Status: Offline
Guess Who?
N/A
Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: USA
Posts: 8,684
Quote:
Originally Posted by The Dro View Post
Nope. The other site has no trackers.
That's what I thought.
Another reason to ahhh, well you said it last!
__________________
RDavisinVA
Reply With Quote
  #14  
Old April 15th, 2019, 02:09 PM
Tech Admin's Avatar
Tech Admin
Status: Offline

Site Team
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 197
Registry
Quote:
Originally Posted by Tbaumer View Post
I only have this happen with my Ipad & of all the various searches & forums I check out (Mostly -
Guns & Rovers, NAS-ROW, 4x4 Community.co.za & Dsource) it only happens on Defender source. I have an ad blocker installed. I think it may have something to do with that function, but I'm not sure why it only happens on the Ipad. I just check in more with the lap top.
Does the link that was provided recreate the issue with your ipad?

https://www.defendersource.com/forum...post1919732892

Kevin
Reply With Quote
  #15  
Old April 16th, 2019, 02:58 AM
Tbaumer's Avatar
Tbaumer
Status: Offline
Ted Baumer
1986 LHD 110
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Medford, Oregon
Posts: 134
Registry
Didn't on that link this time. When I did some experimenting, it occurs when I try to scroll the page up or down too soon after going to a new thread or when I first log on. It's like the page isn't ready to move yet & sends me back to where it started. If I keep scrolling quickly it can happen 5-6 times. It rarely happens if I give it 8-10 seconds before scrolling. It doesn't happen on the lap top, so it could be something to do with my Ipad, but it is isolated to Dsource on the Ipad. It's like it is not finished loading. Really isn't a big deal. Forces me to slow down a bit & look around at the world.
Reply With Quote
  #16  
Old April 17th, 2019, 10:09 AM
Tech Admin's Avatar
Tech Admin
Status: Offline

Site Team
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 197
Registry
Which version of iOS and model of iPad are you on?
If I recall, Apple has stopped updates for the older generations of that tablet.
Which browser are you using as well?

Ed
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Defender Source > Community Announcements & Support > Website Support & Suggestions

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New web page added for wheels TeriAnn Series Technical Discussions 5 August 4th, 2018 05:02 PM
Clicked on "Land Rover Jeep" ad link on front page smob Misc. Chit-Chat 0 August 8th, 2013 02:14 PM
Parts cross reference page dnp Defender Technical Discussions 2 January 14th, 2007 10:27 PM
OIL Cooler lines TECH page steved90 Defender Technical Discussions 25 May 11th, 2006 09:13 PM
Constant Vibs Milo Defender Technical Discussions 4 September 15th, 2004 08:57 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:39 AM.


Copyright
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
 

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1