Surging AND now it won't start again... in dire need of help - Defender Source
Defender Source  

Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old June 24th, 2010, 04:07 PM
Coug D90's Avatar
Coug D90
Status: Offline
Tristan Felchlin
1995/D90
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Little bit everywhere
Posts: 136
Surging AND now it won't start again... in dire need of help

SO went out to start it up this morning and spin spin no spark it appears again...? Previously it had been the rotor that got it going again the other day (i replaced it with a borg warner unit) I am thinking it is possibly the ignition amplifier perhaps?

Also i replaced the cracked (totally thru) headers with some headman units prior to which I was getting code 44 i.e. left bank 02 sensor. After replacing the headers the code didn't pop back up but it was surging and idling really rough. Which got worse with time driven. When I got home I unplugged the battery to reset the ECU and upon reconnecting it.. no start...

SO I have ordered new 02 sensors, ignition amplifier, and a genuine lucas rotor plus a new a fuel pump relay just for grins. It has a new plugs, new cap, fixed the header leak and the new hose from MAF to throttle body.

Suggestions/ Input greatly appreciated
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Lower Navigation
Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions

Tags
start

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:02 AM.


Copyright