Speed sensor code 68 with no symptoms - Defender Source
Defender Source  

Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old November 20th, 2011, 09:03 PM
jhhorse
Status: Offline
joe heins
1995 defender 90
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: castle rock, colorado
Posts: 112
Speed sensor code 68 with no symptoms

Hi all,
Got a code 68 for speed sensor with my CEL on my NAS 95 D-90 with 380, no symptoms, doesn't stall or run rough, speedo functions fine. Should I be worried about something going wrong that would leave me stranded?
Thanks
Joe
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Lower Navigation
Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions

Tags
sensor

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AC Fan Speed Knob Missing...Argh! boshea Defender Technical Discussions 7 February 17th, 2006 09:55 PM
Code 48: Base Idle Speed? thug1313 Defender Technical Discussions 2 April 29th, 2005 11:52 PM
Defender fan speed switch used draaronr For Sale - Parts 0 January 1st, 2005 11:22 PM
speed sensor wiring rcork Defender Technical Discussions 2 July 27th, 2004 09:44 PM
Help Speed Limiter evilfij Misc. Chit-Chat 10 May 7th, 2004 10:04 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:02 PM.


Copyright