Range Rover Classic Factory driving lights not working - Defender Source
Defender Source  

Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old November 23rd, 2014, 09:51 PM
RANGEROVERSURFER's Avatar
RANGEROVERSURFER
Status: Offline
Tony
95/Range Rover Classic
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Florida
Posts: 124
Registry
Range Rover Classic Factory driving lights not working

Factory Driving lights are not working. when I push the #2 driving light switch, there is no illumination on the switch. the lights are not working, checked and replaced the fuse for the driving lights.

Is there a relay? I also checked the connections both blue and black wires are connected.

is it possible the the switch is bad? I don' think both lights are bad.

any and all suggestions appreciated.

Thanks
__________________
Tony
1995 RRC SWB Chawton White
1990 RRC SWB Eastnor Green
1990 RRC SWB Mettalic Blue
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old November 24th, 2014, 12:07 AM
Greg S
Status: Offline
Greg Sutfin
1986 90
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Duncan, British Columbia, Canada
Posts: 89
I trust you have the headlights on and on high beam when you are trying it. Right?
Fog light work when headlight low beam is on and driving lights only work when high beam is on.
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions

Tags
ac, classic, factory, ht, lights, range rover, vin

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
silly electrical system-Haz lights not working El Solis Defender Technical Discussions 16 October 15th, 2014 09:07 PM
LED front lights not working D904evr Defender Technical Discussions 8 August 29th, 2013 07:34 AM
Brake lights not working FlaD90 Smaller Projects 3 August 18th, 2008 04:29 PM
top warning/indicator lights not working draaronr Defender Technical Discussions 2 May 22nd, 2008 07:43 PM
'95 Factory Radio Fade/Treble/Bass Button Not Working gamberik Defender Technical Discussions 1 March 30th, 2005 01:05 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:15 PM.


Copyright