New ECR LEDs/But still have an old problem!!! - Defender Source
Defender Source  

Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old January 29th, 2011, 03:50 PM
tebby's Avatar
tebby
Status: Offline
Justin Tebbenkamp
95 D-90 ST
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Blacksburg, VA, USA
Posts: 274
New ECR LEDs/But still have an old problem!!!

Installed some LEDs...look great...thanks Mike!!! I still have an old problem of all of my rear lights (both left & right red/amber) flashing whenever I have the left blinker on....I've tried switching out the two relays in the fuse panel...I guess the next step is to replace them??? Any ideas? thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old January 31st, 2011, 08:03 AM
s3landy
Status: Offline
Mike Wallace
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Kenora Ontario Canada
Posts: 28
I would check all the grounds.

Mike
Reply With Quote
  #3  
Old January 31st, 2011, 08:20 AM
kevkon's Avatar
kevkon
Status: Offline
kevin
1994 D90 300tdi #730, SIII 88
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: chester,nj
Posts: 673
x2 on the ground and check to see if there is some trailer wiring that was added. Another possibility is the hazzard switch connection(s).
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #4  
Old January 31st, 2011, 08:27 AM
ECR's Avatar
ECR
Status: Offline
East Coast Rover Co.
Just Defenders, nothing else.
D-90 Source Vendor
 
Join Date: May 2006
Location: Rockland, ME, USA
Posts: 4,614
Quote:
Originally Posted by kevkon View Post
x2 on the ground and check to see if there is some trailer wiring that was added. Another possibility is the hazzard switch connection(s).
Agreed on checking all that, especially if someone botched in trailer light wiring.
You have a short issue most likely as the brake lights and the signals are on different circuits, so something is messed up. A bad ground would typically make one side dim or do other funky things, but if you are getting the brake lamps to come on when you run a signal you have a wiring issue and you will need to trace the wires and see what is happening.
__________________
Email:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

I do not check PMs. Call or email if you need something.

ECR is not a parts source. We are not in the mail order business.
Reply With Quote
  #5  
Old February 6th, 2011, 01:45 AM
tebby's Avatar
tebby
Status: Offline
Justin Tebbenkamp
95 D-90 ST
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Blacksburg, VA, USA
Posts: 274
trailer wiring it twas
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions

Tags
ecr

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! Problem starting (95 SW) reaper99999 Defender Technical Discussions 8 March 2nd, 2006 07:22 PM
Wobbly distributor cap? and an update on my starter problem MiniGuy Defender Technical Discussions 6 January 10th, 2006 10:13 AM
Air Locker problem sflash868 Defender Technical Discussions 1 May 9th, 2005 09:40 AM
Fun new problem: starter circuit issue jaherring Defender Technical Discussions 1 September 12th, 2004 03:07 AM
on-going electrical problem... vesparover Defender Technical Discussions 3 October 23rd, 2003 11:13 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:33 PM.


Copyright