Lost my fuel gage and - Defender Source
Defender Source  

Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old January 19th, 2011, 09:09 AM
gliebig's Avatar
gliebig
Status: Offline
Greg Liebig
95 D90
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Md
Posts: 285
Lost my fuel gage and

turn signals yesterday. Sometime while I was driving, my fuel gage dropped to E and the turn signals quit as well as the indicator light on the dash.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old January 19th, 2011, 12:07 PM
Ren Ching's Avatar
Ren Ching
Status: Offline
Skinny Pete
'84 90 "Yamelo"/'88 RRC "Chewbacca"
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Downtown
Posts: 4,696
Registry
loose fuse?

Quote:
Originally Posted by gliebig View Post
turn signals yesterday. Sometime while I was driving, my fuel gage dropped to E and the turn signals quit as well as the indicator light on the dash.
Reply With Quote
  #3  
Old January 19th, 2011, 01:35 PM
gliebig's Avatar
gliebig
Status: Offline
Greg Liebig
95 D90
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Md
Posts: 285
Good idea.

I gotta lay off the crack.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #4  
Old January 19th, 2011, 10:04 PM
Flagg's Avatar
Flagg
Status: Offline
Flagg
1995 Defender 90 NAS
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Columbia, MD 21046
Posts: 738
I have had the same trouble. It was a loose fuse like already stated above. For me the temperature gage also went to this fuse.......

Flagg
Reply With Quote
  #5  
Old January 19th, 2011, 10:37 PM
gliebig's Avatar
gliebig
Status: Offline
Greg Liebig
95 D90
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Md
Posts: 285
I'll check it tomorrow. I noticed tonight that the fuel gage would come on then go off. When I used a turn signal, I can hear a buzz coming from the fuse box..
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions

Tags
fuel

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fried fuel pump mattdh Defender Technical Discussions 2 July 13th, 2012 02:55 PM
300 Tdi Egt Q?????? Buckon37s Defender Technical Discussions 37 July 11th, 2012 11:26 AM
Diagnosing Fuel Pump Issues hutch Defender Technical Discussions 40 May 21st, 2009 09:04 PM
Fuel Pump Fuse Blows all the Time now! thug1313 Defender Technical Discussions 9 March 2nd, 2006 07:55 PM
95 won't start, possible fuel priming issue? jcasteel Defender Technical Discussions 1 March 15th, 2005 09:45 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:53 AM.


Copyright