Intermittent wiper issue - Defender Source
Defender Source  

Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old December 13th, 2007, 01:01 PM
Craigd's Avatar
Craigd
Status: Offline
Craig Dickson
1995 D90 Red Soft top
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Weaverville, NC
Posts: 469
Registry
Intermittent wiper issue

I noticed this morning that my intermittent function on the wipers does not work anymore. The wipers will work fine on full speed and the sprayer works, just not the intermittent setting. Does anyone know how to fix this??
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old December 13th, 2007, 02:43 PM
JimC's Avatar
JimC
Status: Offline
Jim Cheney
NAS 110 #145
Site Team
 
Join Date: Sep 2003
Location: Stuttgart, Germany
Posts: 7,154
Registry
You've got a 95, so I think you've got an intermittent wiper relay located behind the fuse panel and IIRC, its red. This is probably either loose or dead. Its not hard to get to, you just have to unscrew the fuse panel from the firewall, unfortuately you dont have much play because of all the wires, but its an easy swap.
__________________
Jim Cheney

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #3  
Old January 8th, 2008, 02:53 PM
Craigd's Avatar
Craigd
Status: Offline
Craig Dickson
1995 D90 Red Soft top
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Weaverville, NC
Posts: 469
Registry
Jim,
Thanks for that info. I pulled off the fuse panel and sure enough there was a red box staring at me. I went on AB's web site and they had a red relay that looked the same. Bought it, plugged it in and now I am good as new. Knock on wood but that was probably the easiest thing I have ever fixed.
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wiper Park issue (only on normal/fast speed) rlynch356 Defender Technical Discussions 10 October 28th, 2009 09:07 AM
91 RRClassic intermittent stall-TPS issue? Ren Ching Defender Technical Discussions 6 December 29th, 2008 12:20 PM
What makes the Rear Wiper park? COSteve Defender Technical Discussions 10 March 6th, 2007 04:40 PM
Locating the rear wiper pepstein Defender Technical Discussions 0 April 2nd, 2005 09:56 AM
Wiper Blades going haywire... arbik Defender Technical Discussions 4 February 22nd, 2005 11:07 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:31 PM.


Copyright