How to get d--- fuel pump housing back in NAS tank? - Defender Source
Defender Source  

Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old October 28th, 2004, 07:37 PM
Chris Cox's Avatar
Chris Cox
Status: Offline
Chris Cox
94 D90 SW, 300tdi
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Greenville, NC
Posts: 355
How to get d--- fuel pump housing back in NAS tank?

I have tried everything I can think of, including oiling the seal around the fuel pump housing, but it just won't go back in the tank. The seal around the housing has 2 lips. I can get the first one in, but the 2nd lip just won' go. Any help appreciated.

Chris
__________________
How in the world have I spent this much money and still don't have a running vehicle?
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old October 28th, 2004, 07:49 PM
JimC's Avatar
JimC
Status: Offline
Jim Cheney
NAS 110 #145
Site Team
 
Join Date: Sep 2003
Location: Stuttgart, Germany
Posts: 7,154
Registry
Uh, I'm not certain why theres a problem. I just compressed mine and screwed the red ring back into place.

BTW - I dont suppose you have a broken fuel pump do you?
Reply With Quote
  #3  
Old October 28th, 2004, 11:33 PM
Roadsiderob's Avatar
Roadsiderob
Status: Offline
Robert Dassler
1994 D90
D-90 Source Vendor
 
Join Date: Apr 2004
Location: Albuquerque, NM, USA
Posts: 994
Chris,
Have the seal installed in the tank before you push the top of the pump into it.
Rob
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #4  
Old October 29th, 2004, 09:58 AM
Chris Cox's Avatar
Chris Cox
Status: Offline
Chris Cox
94 D90 SW, 300tdi
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Greenville, NC
Posts: 355
Thanks guys, I'll try that. No extra fuel pump, sorry.

Chris
__________________
How in the world have I spent this much money and still don't have a running vehicle?
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions

Tags
ac, fuel, nas

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
300 Tdi Egt Q?????? Buckon37s Defender Technical Discussions 37 July 11th, 2012 11:26 AM
Best way across the US Mike Hippert Defender Technical Discussions 173 April 29th, 2010 04:56 PM
Fuel pump issue or ??? 48vphantom Defender Technical Discussions 12 December 19th, 2005 08:04 PM
95 won't start, possible fuel priming issue? jcasteel Defender Technical Discussions 1 March 15th, 2005 09:45 AM
Fuel Pump Issue bjenk Defender Technical Discussions 12 December 5th, 2004 09:00 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:58 PM.


Copyright