headlight problem - Defender Source
Defender Source  

Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old April 21st, 2005, 05:40 AM
TDI Guy's Avatar
TDI Guy
Status: Offline
Randy
2015 LR4
D-90 Source Vendor
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 4,573
Registry
headlight problem

After playing around with my dash, my main headlights are not working but the high beams are. What could that be?

THe switch is working and so is the relay.


Randy
__________________
Legend in My Own Mind.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old April 21st, 2005, 09:01 AM
Mike Hippert's Avatar
Mike Hippert
Status: Offline
D-90Slut/Stalker,SNLPres
94 D-90 Grinding Rover
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Manchester NH USA
Posts: 4,789
Check the connections at the ack of the relay, make sure that there is 12 volts comming in to the relay and going out to the headlights. We can look at it at RC if it still isn't working.
__________________
Don't forget to
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
first then ask questions later! The loose nut behind the wheel
Reply With Quote
  #3  
Old April 21st, 2005, 05:03 PM
neo812's Avatar
neo812
Status: Offline
Kris
1985 Tithonus
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Camano Island WA
Posts: 135
Check the relay behind the dash. It controls the low beams.Not the one by the fuse panel.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #4  
Old April 21st, 2005, 05:56 PM
sheki's Avatar
sheki
Status: Offline
David Shechter
97' D90 SW 2.8L diesel
Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: New York City
Posts: 578
check the fuses. The high beams are seperate from the lows, I had the problem in the reverse. My left high beam was not working but the lows were. It ended up being a fuse. Just a thought.
Reply With Quote
  #5  
Old April 21st, 2005, 06:04 PM
TDI Guy's Avatar
TDI Guy
Status: Offline
Randy
2015 LR4
D-90 Source Vendor
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 4,573
Registry
Fixed it. one of the wires on the directional stalk came off. All is good.
__________________
Legend in My Own Mind.
Reply With Quote
  #6  
Old April 21st, 2005, 07:12 PM
sheki's Avatar
sheki
Status: Offline
David Shechter
97' D90 SW 2.8L diesel
Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: New York City
Posts: 578
that was going to be my next suggestion
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions

Tags
ht

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Remedial Tech- Headlight Change Problem gtg067i Defender Technical Discussions 3 January 25th, 2006 12:03 AM
Wobbly distributor cap? and an update on my starter problem MiniGuy Defender Technical Discussions 6 January 10th, 2006 10:13 AM
Fun new problem: starter circuit issue jaherring Defender Technical Discussions 1 September 12th, 2004 03:07 AM
headlight switch sub jorge Defender Technical Discussions 1 January 24th, 2004 09:10 PM
on-going electrical problem... vesparover Defender Technical Discussions 3 October 23rd, 2003 11:13 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:46 PM.


Copyright