Gauges Quit Working... - Defender Source
Defender Source  

Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions

Join the Defender Source Community Today
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old July 22nd, 2016, 12:07 AM
Fred Lobster's Avatar
Fred Lobster
Status: Offline
Pete Gerbine, III
1993 110 (#451)
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Gladewater, TX
Posts: 143
Registry
Gauges Quit Working...

On the drive home from work, keeping an eye on my temp gauge with this east Texas heat...all was going well then my temp gauge bottomed out....then noticed my tach, fuel gauge, and voltage gauges were all bottomed out, as well. Blinkers quit blinking, but hazards still work, as do the headlights. Any thoughts before I check it out in the morning?....done for the night.

I just replaced my alternator a few weeks ago. The only gauge that stopped when the alternator went out was the tach.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old July 22nd, 2016, 12:08 AM
Tarheeld
Status: Offline
Bill
1985 110
Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Baltimore, MD, USA
Posts: 260
Could be a ground issue? or check the fuse box?
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #3  
Old July 22nd, 2016, 05:41 PM
Fred Lobster's Avatar
Fred Lobster
Status: Offline
Pete Gerbine, III
1993 110 (#451)
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Gladewater, TX
Posts: 143
Registry
Yep....10amp fuse took it all out. Not sure what caused it yet....but now on to try and figure out why I have a front brake light!!
Reply With Quote
  #4  
Old July 22nd, 2016, 09:14 PM
Tarheeld
Status: Offline
Bill
1985 110
Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Baltimore, MD, USA
Posts: 260
My alternator was on its last legs, when the same scenario happened. The 10 AMP fuse kept on blowing. Is your voltage fluctuating?
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Lower Navigation
Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Something Else, Tachometer Quit Working Today BMGmotors Defender Technical Discussions 5 June 12th, 2011 05:04 AM
NAS 110 Gauges not working! ed110 Defender Technical Discussions 1 August 28th, 2010 10:11 PM
tranny quit on me need to source problem, fix quickly myself airbornrover Defender Technical Discussions 0 January 6th, 2009 04:36 PM
Low Beam Headlights Quit JimC Defender Technical Discussions 7 January 29th, 2006 07:54 PM
Gauges mgrgpg Defender Technical Discussions 6 December 4th, 2003 12:15 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:04 PM.


Copyright