4.0 fuel injectors - Defender Source
Defender Source  

Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old January 17th, 2009, 03:51 PM
crobinson
Status: Offline
Chris Robinson
97' D1
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Cookeville, TN
Posts: 193
4.0 fuel injectors

I'm getting a flashing check engine light 97' D90. Done a presure test at the fuel rail.
Key on not running 38psi
Running 30-31psi
stopped key off 34 psi
Did not remove presure tester, key off, one hour later 8psi

Is this normal or do I have a leaking injector?

I have been getting misfire and cat damage codes but engine runs smooth.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old January 17th, 2009, 07:08 PM
imola's Avatar
imola
Status: Offline
John
97 D90 SW
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: NYC
Posts: 90
is the truck hard to start when cold?
Reply With Quote
  #3  
Old January 17th, 2009, 07:23 PM
Hans's Avatar
Hans
Status: Offline
Hans Haase
The D-90.com Lab Rat
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Long Island, NY
Posts: 2,381
Definitely a leaking injector somewhere, it should hold pressure for days.

-Hans
__________________
My oil line fix

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
My 100k stopped odometer fix

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Brace for impact, I'm in a "modifying mood". Massive thread count inbound.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #4  
Old January 17th, 2009, 09:08 PM
crobinson
Status: Offline
Chris Robinson
97' D1
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Cookeville, TN
Posts: 193
Starts fine when cold. But on some days the check light will flash when I first start off and then stop after a min or so.
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Defender Source > Defender & Series Technical Discussions > Defender Technical Discussions

Tags
fuel

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fried fuel pump mattdh Defender Technical Discussions 2 July 13th, 2012 02:55 PM
300 Tdi Egt Q?????? Buckon37s Defender Technical Discussions 37 July 11th, 2012 11:26 AM
Diagnosing Fuel Pump Issues hutch Defender Technical Discussions 40 May 21st, 2009 09:04 PM
Fuel Pump Fuse Blows all the Time now! thug1313 Defender Technical Discussions 9 March 2nd, 2006 07:55 PM
95 won't start, possible fuel priming issue? jcasteel Defender Technical Discussions 1 March 15th, 2005 09:45 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:31 AM.


Copyright