Trouble with the back button - Defender Source
Defender Source  

Go Back   Defender Source > Community Announcements & Support > Support & Suggestions


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old February 24th, 2014, 08:53 PM
James Pierce's Avatar
James Pierce
Status: Offline
James Pierce Jr.
1995 D90 SW #314, 59 SII 88 HT
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Oklahoma
Posts: 797
Trouble with the back button

I seam to be having issues when trying to use the back button to navigate to a previous page. The page does not reload. I've tried resetting safari but that didn't help. Any suggestions?
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old February 24th, 2014, 08:54 PM
leastonce's Avatar
leastonce
Status: Offline
Jason England
D-90 White 95 SW #65
Site Team
 
Join Date: Jul 2009
Location: NYC
Posts: 6,078
Registry
Quote:
Originally Posted by James Pierce View Post
I seam to be having issues when trying to use the back button to navigate to a previous page. The page does not reload. I've tried resetting safari but that didn't help. Any suggestions?
use chrome
__________________
Quote:
Soapy water / KY jelly, etc. is is basically a must. Yes, good idea to remove trim panels - only takes 5 more minutes to do so.
Car Camping Collective founding member and Chief Executive Officer
Cat Camping Collective founding member and Chief Executive Officer
Reply With Quote
  #3  
Old February 24th, 2014, 09:23 PM
James Pierce's Avatar
James Pierce
Status: Offline
James Pierce Jr.
1995 D90 SW #314, 59 SII 88 HT
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Oklahoma
Posts: 797
So this site is not compatible with Safari?
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #4  
Old February 24th, 2014, 09:33 PM
Dogpilot's Avatar
Dogpilot
Status: Offline
James Wallace
Defender 90 1997 NAS ST
Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: Flagstaff, AZ
Posts: 311
Registry
Seems to work fine for me. Could be the NSA is messing with you. You may want to go and reset some preferences or go to the system folder and delete Safari preferences in the preferences folder and do it on the user library as well (hold down the option key when you click the GO menu in finder). Could be bad cookies, you can delete them all or just the ones for this board. If you delete them all you will have to manually log back on to all the sites. It is a good idea, with any browser to go through your cookies once in a while, you can get some predatory tracking ones that slow any browser down, besides the tracking thin.
Reply With Quote
  #5  
Old February 24th, 2014, 09:52 PM
javelinadave
Status: Offline
-
-
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: -
Posts: 5,394
Quote:
Originally Posted by leastonce View Post
use chrome
Chrome doesn't belong on a Defender and Defendersource.com doesn't belong on chrome.
Reply With Quote
  #6  
Old February 24th, 2014, 10:19 PM
C391HAT's Avatar
C391HAT
Status: Offline
Zach
86 110
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: New Jersey
Posts: 239
Quote:
Originally Posted by javelinadave View Post
Chrome doesn't belong on a Defender and Defendersource.com doesn't belong on chrome.
You're right, Firefox is better suited for this
Reply With Quote
  #7  
Old February 24th, 2014, 11:01 PM
James Pierce's Avatar
James Pierce
Status: Offline
James Pierce Jr.
1995 D90 SW #314, 59 SII 88 HT
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Oklahoma
Posts: 797
Here's a little better description:

If I'm on this page or any for that mater and hit the back arrow most of the time I get this screen...

Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2014-02-24 at 9.51.42 PM.jpg
Views:	85
Size:	18.2 KB
ID:	90310

I have tried to reset safari which clears everything...

Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2014-02-24 at 9.52.14 PM.jpg
Views:	88
Size:	30.7 KB
ID:	90311

Once I arrow back and get the blank screen if I hit the refresh button I get taken here regardless of where I'm supposed to be...

Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2014-02-24 at 9.53.10 PM.jpg
Views:	78
Size:	122.7 KB
ID:	90312

Thoughts?
Reply With Quote
  #8  
Old February 24th, 2014, 11:18 PM
Dogpilot's Avatar
Dogpilot
Status: Offline
James Wallace
Defender 90 1997 NAS ST
Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: Flagstaff, AZ
Posts: 311
Registry
So when you get the white screen, have you tried to hit the re-load button (circular arrow at the end of the entry box)? Sometimes, when I am in Mexico, for example, half the time it will not load unless I hit reload. It is actually a network/flash player/HTML issue than Safari.

With everybody, or nearly everybody streaming, it has affected the network in a negative way.
Reply With Quote
  #9  
Old February 26th, 2014, 10:42 PM
James Pierce's Avatar
James Pierce
Status: Offline
James Pierce Jr.
1995 D90 SW #314, 59 SII 88 HT
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Oklahoma
Posts: 797
Quote:
Originally Posted by JSBriggs View Post
Use d-90.com/forum not d-90.com You fighting a 10 yr old webpage format.

-Jeff
This seams to be working. Thanks!

(at least we're not on the old yahoo site we used in the beginning)
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Defender Source > Community Announcements & Support > Support & Suggestions

Tags
ac

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble changing power steering belt, 94 D-90 Hans Defender Technical Discussions 13 October 8th, 2009 01:05 PM
Torque Converter re-Install trouble Michael Defender Technical Discussions 3 November 6th, 2005 09:18 PM
'95 Factory Radio Fade/Treble/Bass Button Not Working gamberik Defender Technical Discussions 1 March 30th, 2005 01:05 PM
Back Door Rattle mdmccallum Defender Technical Discussions 7 December 19th, 2003 12:55 PM
its back...... mpodgorski Misc. Chit-Chat 7 December 12th, 2003 12:45 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:22 AM.


Copyright