Tapatalk app isn't working any more for this forum - Defender Source
Defender Source  

Go Back   Defender Source > Community Announcements & Support > Support & Suggestions


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old March 30th, 2013, 08:39 PM
EnduroPro's Avatar
EnduroPro
Status: Offline
Stephen LeBlanc
1994 Defender 90
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Woodbury, CT
Posts: 533
Tapatalk app isn't working any more for this forum

It just stopped working for this site. Anyone else having that issue? The app still works fine for several other forums I lurk.

Thanks in advance.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old March 30th, 2013, 08:41 PM
Sergeant_V's Avatar
Sergeant_V
Status: Offline
Abel Villesca
1995 D-90 ST
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Albuquerque, NM, US
Posts: 419
Same here. Quite working a few days ago. I'm wondering if it has something to do with the domain name change.
Reply With Quote
  #3  
Old March 31st, 2013, 05:30 PM
EnduroPro's Avatar
EnduroPro
Status: Offline
Stephen LeBlanc
1994 Defender 90
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Woodbury, CT
Posts: 533
Quote:
Originally Posted by Sergeant_V View Post
Same here. Quite working a few days ago. I'm wondering if it has something to do with the domain name change.
Good call. I bet that's it. I'm guessing it'll be down until admin goes to Tapatalk's site to make the change.
http://tapatalk.com/
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #4  
Old April 1st, 2013, 11:07 PM
Green Blood's Avatar
Green Blood
Status: Offline
Carl Phillips
1988 90- Swiss LHD 2.5 Petrol
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Franklin, TN
Posts: 198
Noticed the same thing and hope it's sorted soon. I tend to access the forum mainly from my iPhone or iPad.
__________________
Proud restorer and former owner of '94 NAS D90 #590- back in the hands of its original owners.

And now happy owner of a 1988 Swiss-Market D90 Station Wagon.
Reply With Quote
  #5  
Old April 1st, 2013, 11:13 PM
navydevildoc's Avatar
navydevildoc
Status: Offline
Neill Thornton
1984 D90 300 Tdi / 1965 Series IIA
Site Team
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Diego, CA
Posts: 1,586
Registry
Forum runner has been working for me without a hitch. If you need access now, I suggest getting it.
Reply With Quote
  #6  
Old April 1st, 2013, 11:17 PM
KKilo23's Avatar
KKilo23
Status: Offline
Kenny
NAS SW l NAS ST l 110 SW | 110 Crew
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Saratoga Springs, NY
Posts: 2,065
Registry
Same.... figured it has to do with domain change as indicated above..
Reply With Quote
  #7  
Old April 4th, 2013, 07:42 PM
JohnsD90's Avatar
JohnsD90
Status: Offline
John
74 SIII 88", 88 110, 91 110
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: CT
Posts: 2,282
Registry
Yeah, glad im not the only one, i like tapatalk better than the D-90 app, so i hope it gets resolved.
Reply With Quote
  #8  
Old April 5th, 2013, 05:42 PM
Janet H's Avatar
Janet H
Status: Offline
Janet H
Still Looking....
Site Team
 
Join Date: Aug 2011
Location: Eastern WA, USA
Posts: 827
Quote:
Originally Posted by JohnsD90 View Post
Yeah, glad im not the only one, i like tapatalk better than the D-90 app, so i hope it gets resolved.

We're working on it
Reply With Quote
  #9  
Old April 14th, 2013, 10:32 AM
EnduroPro's Avatar
EnduroPro
Status: Offline
Stephen LeBlanc
1994 Defender 90
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Woodbury, CT
Posts: 533
Quote:
Originally Posted by Janet H View Post
We're working on it
Excellent! Thanks!
Reply With Quote
  #10  
Old May 3rd, 2013, 05:12 PM
Nine-Zero's Avatar
Nine-Zero
Status: Offline
Stephen Beres
Defender 90, 1994 NAS
Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Los Angeles, CA
Posts: 150
Any updates?
Reply With Quote
  #11  
Old June 14th, 2013, 08:17 PM
Nine-Zero's Avatar
Nine-Zero
Status: Offline
Stephen Beres
Defender 90, 1994 NAS
Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Los Angeles, CA
Posts: 150
Still nothing? I really miss using Tapatalk for this forum.
Reply With Quote
  #12  
Old June 14th, 2013, 08:51 PM
Sergeant_V's Avatar
Sergeant_V
Status: Offline
Abel Villesca
1995 D-90 ST
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Albuquerque, NM, US
Posts: 419
Not working yet for me either.
Reply With Quote
  #13  
Old July 8th, 2013, 09:34 PM
Sergeant_V's Avatar
Sergeant_V
Status: Offline
Abel Villesca
1995 D-90 ST
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Albuquerque, NM, US
Posts: 419
Any progress or prognosis?
Reply With Quote
  #14  
Old January 18th, 2014, 02:14 PM
1962siia88's Avatar
1962siia88
Status: Offline
Daniel Rogers
1962siia88
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Crockett, Ca, USA
Posts: 429
Registry
Did this ever get resolved or am I just not doing something right on tapatalk? Thanks.

Daniel
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Defender Source > Community Announcements & Support > Support & Suggestions

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
whats going on in the car forum? RyanB16 Misc. Chit-Chat 15 March 19th, 2009 08:38 PM
can someone find me a working link to that awesome land rover bbc video? rustydefender Misc. Chit-Chat 7 June 16th, 2005 04:36 PM
'95 Factory Radio Fade/Treble/Bass Button Not Working gamberik Defender Technical Discussions 1 March 30th, 2005 01:05 PM
95 AC complete and working evilfij For Sale - Parts 7 October 4th, 2004 03:55 PM
New to the Forum flippedrover Misc. Chit-Chat 7 December 6th, 2003 12:18 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:22 PM.


Copyright