Tapatalk - Defender Source
Defender Source  

Go Back   Defender Source > Community Announcements & Support > Support & Suggestions


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old October 2nd, 2014, 09:31 PM
Sergeant_V's Avatar
Sergeant_V
Status: Offline
Abel Villesca
1995 D-90 ST
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Albuquerque, NM, US
Posts: 419
Tapatalk

Tapatalk doesn't appear to be working. I receive "failed to connect to the server" message at each attempt. Anyone else having this problem?
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old October 2nd, 2014, 10:14 PM
goinsurfin's Avatar
goinsurfin
Status: Offline
Jayson
06 LR3 HSE
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: FL
Posts: 268
Registry
I have the same issue plus I cannot upload photos to the site.
Any direction here? Thanks
Reply With Quote
  #3  
Old October 3rd, 2014, 07:09 PM
Janet H's Avatar
Janet H
Status: Offline
Janet H
Still Looking....
Site Team
 
Join Date: Aug 2011
Location: Eastern WA, USA
Posts: 827
You might try updating your tapatalk installation. If you are using an iphone with the latest update, you might want to roll it back or see if the patches have been released yet


http://www.cnet.com/news/apple-relea...-ios-8-launch/
__________________
,

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #4  
Old October 3rd, 2014, 07:54 PM
Sergeant_V's Avatar
Sergeant_V
Status: Offline
Abel Villesca
1995 D-90 ST
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Albuquerque, NM, US
Posts: 419
Thanks Janet. I'm running Tapatalk on Android. I've got the most current version of Tapatalk and have experienced the problem with it and the previous version. I think the trouble started 3 or 4 days ago.
Reply With Quote
  #5  
Old October 3rd, 2014, 08:02 PM
Janet H's Avatar
Janet H
Status: Offline
Janet H
Still Looking....
Site Team
 
Join Date: Aug 2011
Location: Eastern WA, USA
Posts: 827
Are you using the generic Tapatalk or the branded Forum app (which is also hosted by tapatalk)?
__________________
,

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #6  
Old October 3rd, 2014, 09:26 PM
evilfij's Avatar
evilfij
Status: Offline
evilfij
I have never seen a rover in person
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: on the internet
Posts: 14,688
The branded app barely works. It says duplicate post when it is not. Sometimes it does not load at all. Better than the web version on my phone but still have lots of issues.
__________________
*not legal advice*
Reply With Quote
  #7  
Old October 3rd, 2014, 09:27 PM
Sergeant_V's Avatar
Sergeant_V
Status: Offline
Abel Villesca
1995 D-90 ST
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Albuquerque, NM, US
Posts: 419
I'm using the branded forum app.
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Defender Source > Community Announcements & Support > Support & Suggestions

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tapatalk update - need admin toddw Support & Suggestions 4 September 3rd, 2014 10:10 PM
Defenser IOS App vs Tapatalk toddw Misc. Chit-Chat 1 April 19th, 2014 11:03 AM
Tapatalk app isn't working any more for this forum EnduroPro Support & Suggestions 13 January 18th, 2014 02:14 PM
Articles older than 1 hr marked as read since tapatalk michael67 Support & Suggestions 6 November 9th, 2013 11:38 PM
Tapatalk installed chrisvonc Support & Suggestions 0 August 8th, 2011 11:36 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:39 PM.


Copyright