Photos - Defender Source
Defender Source  

Go Back   Defender Source > Community Announcements & Support > Support & Suggestions


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old November 28th, 2014, 11:42 PM
Bill Larson's Avatar
Bill Larson
Status: Offline
Bill Larson
97 D90 SW
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: AUS
Posts: 6,563
Photos

Is anyone else having trouble loading photos using Windows OS?
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old November 29th, 2014, 12:03 AM
Bill Larson's Avatar
Bill Larson
Status: Offline
Bill Larson
97 D90 SW
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: AUS
Posts: 6,563
Quote:
Originally Posted by JSBriggs View Post
nope.

go fish.

-Jeff
Like I said before...

Reply With Quote
  #3  
Old November 29th, 2014, 12:05 AM
Bill Larson's Avatar
Bill Larson
Status: Offline
Bill Larson
97 D90 SW
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: AUS
Posts: 6,563
Test...

Guess it worked for this...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	calvin-pee.jpg
Views:	94
Size:	55.2 KB
ID:	107735  
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #4  
Old November 29th, 2014, 12:29 AM
Bill Larson's Avatar
Bill Larson
Status: Offline
Bill Larson
97 D90 SW
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: AUS
Posts: 6,563
Quote:
Originally Posted by JSBriggs View Post
your turn.

-Jeff
I and my troopers lay down our arms...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	sexy-stormtrooper-01.jpg
Views:	133
Size:	43.0 KB
ID:	107740  
Reply With Quote
  #5  
Old November 25th, 2015, 02:55 PM
RaginCajun
Status: Offline
Todd
1987 Defender 110
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Gulf Breeze FL
Posts: 43
//https://www.dropbox.com/s/19j82x2x8n0ecm3/Photo%20Nov%2020%2C%202%2007%2023%20PM.jpg?dl=0

------ Follow up post added November 25th, 2015 02:55 PM ------



------ Follow up post added November 25th, 2015 02:56 PM ------

Testing.... Just trying to figure out how to post pics that actually show up in the post
Reply With Quote
  #6  
Old November 25th, 2015, 02:57 PM
LostChord's Avatar
LostChord
Status: Offline
Brian
86 D110 SW
Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: Florida
Posts: 1,313
Registry
Quote:
Originally Posted by RaginCajun View Post
//https://www.dropbox.com/s/19j82x2x8n0ecm3/Photo%20Nov%2020%2C%202%2007%2023%20PM.jpg?dl=0

------ Follow up post added November 25th, 2015 02:55 PM ------



------ Follow up post added November 25th, 2015 02:56 PM ------

Testing.... Just trying to figure out how to post pics that actually show up in the post

ummm, nope
Reply With Quote
  #7  
Old November 25th, 2015, 03:04 PM
Red90's Avatar
Red90
Status: Online
John B.
1991 Defender 90, 200TDI
Site Team
 
Join Date: Sep 2003
Location: Calgary
Posts: 9,235
Registry
I fixed it.
__________________
Pissing people off on the "net" since 1983.

Land Rover. Turning owners into mechanics since 1948.
Reply With Quote
  #8  
Old November 25th, 2015, 03:07 PM
RaginCajun
Status: Offline
Todd
1987 Defender 110
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Gulf Breeze FL
Posts: 43
Thanks....any idea what I'm doing wrong? Or am I universally fixed now?

------ Follow up post added November 25th, 2015 03:08 PM ------



Testing again

------ Follow up post added November 25th, 2015 03:09 PM ------

Quote:
Originally Posted by RaginCajun View Post
//https://www.dropbox.com/s/19j82x2x8n0ecm3/Photo%20Nov%2020%2C%202%2007%2023%20PM.jpg?dl=0

------ Follow up post added November 25th, 2015 02:55 PM ------



------ Follow up post added November 25th, 2015 02:56 PM ------

Testing.... Just trying to figure out how to post pics that actually show up in the post
My rover is speedy hehehe
Reply With Quote
  #9  
Old November 25th, 2015, 03:09 PM
LostChord's Avatar
LostChord
Status: Offline
Brian
86 D110 SW
Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: Florida
Posts: 1,313
Registry
Quote:
Originally Posted by Red90 View Post
I fixed it.

John - teach the man to fish!


Quote:
Originally Posted by RaginCajun View Post
Thanks....any idea what I'm doing wrong? Or am I universally fixed now?

------ Follow up post added November 25th, 2015 03:08 PM ------



Testing again

ummm, nope
Reply With Quote
  #10  
Old November 25th, 2015, 03:12 PM
RaginCajun
Status: Offline
Todd
1987 Defender 110
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Gulf Breeze FL
Posts: 43
Testing photo upload ...still
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	38
Size:	151.6 KB
ID:	135563  
Reply With Quote
  #11  
Old November 25th, 2015, 03:13 PM
LostChord's Avatar
LostChord
Status: Offline
Brian
86 D110 SW
Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: Florida
Posts: 1,313
Registry
Quote:
Originally Posted by RaginCajun View Post
Testing photo upload ...still

There ya go...now you got it
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Defender Source > Community Announcements & Support > Support & Suggestions

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Disco III Photos are out dbwitt Misc. Chit-Chat 12 September 15th, 2004 04:48 PM
SG 3-link photos?? ezzzzzzz Defender Technical Discussions 9 June 9th, 2004 02:50 PM
Uwharrie Safari photos souza Misc. Chit-Chat 0 May 2nd, 2004 11:03 PM
Photos And Video In Belgium Salamandre Misc. Chit-Chat 5 April 23rd, 2004 07:37 AM
MAR 2003 photos KeithElisa Misc. Chit-Chat 3 October 14th, 2003 08:16 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:08 PM.


Copyright