mobile app issue - Defender Source
Defender Source  

Go Back   Defender Source > Community Announcements & Support > Support & Suggestions


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old April 16th, 2013, 05:53 PM
lordhelemt's Avatar
lordhelemt
Status: Offline
Paul
1995 D90 #2620 & NAS 110
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Arlington, VA
Posts: 1,113
mobile app issue

Anyone having problem w/ the mobile app? I tried un/reinstalling and the app fails to open (android).
__________________
RIP 1994 D90 #999 (engine fire 2002). We'll miss you.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old April 16th, 2013, 05:59 PM
Wolf Fabrication's Avatar
Wolf Fabrication
Status: Offline
Sterling Archer
'08 D3
D-90 Source Vendor
 
Join Date: Sep 2007
Location: Oahu, HI
Posts: 7,453
Registry
I'm getting parse errors on both the iphone and ipad.
__________________
"The most unreliable car in the world is the most reliable car in the world." -Jeremy Clarkson refering to the Range Rover


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Semper Fi!
Reply With Quote
  #3  
Old April 16th, 2013, 06:00 PM
Ray_G's Avatar
Ray_G
Status: Offline
Ray Gerber
54 S1 86", 96 D1 (Coyote), 06 D3
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: NoVA
Posts: 2,636
Registry
Go back & re-search for Defender vice D90 source.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #4  
Old April 16th, 2013, 06:04 PM
The Dro
Status: Online
Dro
1988 Ninety
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Annandale, VA
Posts: 6,691
Registry
I'm getting the same on my adroid phone too.
__________________
Mine is NTO... It was new, Now I'm Taking it Off.
Quote:
Online speculation will not replace onsite inspection.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #5  
Old April 16th, 2013, 06:10 PM
myoverlandrover's Avatar
myoverlandrover
Status: Offline
josh
109
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: maine
Posts: 474
I can't get the iPhone app to load photos without clicking in and out of it a few times.
__________________
Defender 110
Reply With Quote
  #6  
Old April 16th, 2013, 07:38 PM
BEIS's Avatar
BEIS
Status: Offline
RYAN BEIS
D110 Soft Top with full rollcage
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Louisiana
Posts: 362
Registry
Quote:
Originally Posted by myoverlandrover View Post
I can't get the iPhone app to load photos without clicking in and out of it a few times.
You have to zoom out to see pictures. The pictures that are attached in posts load in the center of the main web page. However, the buttons "next" and "previous" are way too small to use. Better off selecting individual photos to view.
__________________
-Ryan

Reply With Quote
  #7  
Old April 16th, 2013, 07:58 PM
dave_lucas's Avatar
dave_lucas
Status: Offline
Dave Lucas
None
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: CO USA
Posts: 3,126
The app on my android does not work, been a day or two. Tried updating it today and still not working.
Reply With Quote
  #8  
Old April 16th, 2013, 07:59 PM
mattb's Avatar
mattb
Status: Offline
Matt
94 D-90 No. 44
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Parker, CO USA
Posts: 84
I am getting parse errors on the IPhone
Reply With Quote
  #9  
Old April 16th, 2013, 08:14 PM
solarguy's Avatar
solarguy
Status: Offline
Abraham Bell
1985 Defender 110 Tithonus
D-90 Source Vendor
 
Join Date: Jul 2011
Location: Lake Wales Fl. USA
Posts: 2,029
Registry
Parse error on Iphone
Reply With Quote
  #10  
Old April 16th, 2013, 09:18 PM
Stmpede's Avatar
Stmpede
Status: Offline
Andrew Najarian
'93 NAS D110 #43
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Jacksonville, FL
Posts: 2,459
I was getting parse errors on both the iPad and iPhone but after updating the app it's all good
__________________
"I have taken more good from alcohol than alcohol has taken from me." - Winston Churchill
Reply With Quote
  #11  
Old April 16th, 2013, 09:29 PM
Reese_D90's Avatar
Reese_D90
Status: Offline
Reese
97 D90 ST and 93 D110
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Dallas, Texas, USA
Posts: 1,260
Registry
Quote:
Originally Posted by mattb View Post
i am getting parse errors on the iphone
x 2...........
__________________
NAS 1993 D110 CDN #11/25
1997 D90 ST #1953
2006 Range Rover
1997 D90 SW #701 (sold)
1995 D90 ST (sold)
Reply With Quote
  #12  
Old April 16th, 2013, 09:39 PM
Baja 90
Status: Offline
Raul
97 D90, 94 RRC
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Southern California
Posts: 101
same issue with my android
"The remote server sent an unknown response. This could be a result of the forum software plugin being outdated or having a conflict"
Hope it gets fixed soon....
Reply With Quote
  #13  
Old April 16th, 2013, 10:05 PM
Rocky's Avatar
Rocky
Status: Offline
Chris
72 + D1 drivetrain
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Colonies Aka Boston
Posts: 8,780
No recent parse errors with the source app on iPhone
Tapatalk is dead. Right?
__________________
A friend of mine runs a land rover / range rover specialty repair shop. Based on his experience, they are capable of stopping anywhere, anytime, at any cost.

I don't know about the brakes, only their unreliability.
Reply With Quote
  #14  
Old April 17th, 2013, 05:05 PM
The Dro
Status: Online
Dro
1988 Ninety
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Annandale, VA
Posts: 6,691
Registry
Quote:
Originally Posted by Baja 90 View Post
same issue with my android
"The remote server sent an unknown response. This could be a result of the forum software plugin being outdated or having a conflict"
Hope it gets fixed soon....
I'm still getting this error. It's been 3 days.
__________________
Mine is NTO... It was new, Now I'm Taking it Off.
Quote:
Online speculation will not replace onsite inspection.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #15  
Old April 17th, 2013, 06:33 PM
Ray_G's Avatar
Ray_G
Status: Offline
Ray Gerber
54 S1 86", 96 D1 (Coyote), 06 D3
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: NoVA
Posts: 2,636
Registry
Quote:
Originally Posted by The Dro View Post

I'm still getting this error. It's been 3 days.
Did you back out to forum runner & come back in via Defender vice D90?
Reply With Quote
  #16  
Old April 17th, 2013, 07:34 PM
Jonesy's Avatar
Jonesy
Status: Offline
Craig
87 D110 (Ruby)
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Leesburg, VA
Posts: 4,446
Registry
Delete the old app and search for defender source. Install that one. No biggie. Just did it on now
__________________
"The difference between stupidity and genius, is that genius has its limits." - Albert Einstein
Reply With Quote
  #17  
Old April 17th, 2013, 08:35 PM
The Dro
Status: Online
Dro
1988 Ninety
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Annandale, VA
Posts: 6,691
Registry
Quote:
Originally Posted by Ray_G View Post
Did you back out to forum runner & come back in via Defender vice D90?
No. I've always used The D-90 Source from Social Knowledge.
Quote:
Originally Posted by 1971Series88 View Post
Delete the old app and search for defender source. Install that one. No biggie. Just did it on now
I've done that twice.

Let's see if the third is the charm.

------ Follow up post added April 17th, 2013 08:40 PM ------

Didn't work.
__________________
Mine is NTO... It was new, Now I'm Taking it Off.
Quote:
Online speculation will not replace onsite inspection.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #18  
Old April 17th, 2013, 09:18 PM
Red90's Avatar
Red90
Status: Offline
John B.
1991 Defender 90, 200TDI
Site Team
 
Join Date: Sep 2003
Location: Calgary
Posts: 9,239
Registry
Not working on my android as well.
__________________
Pissing people off on the "net" since 1983.

Land Rover. Turning owners into mechanics since 1948.
Reply With Quote
  #19  
Old April 17th, 2013, 09:24 PM
The Dro
Status: Online
Dro
1988 Ninety
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Annandale, VA
Posts: 6,691
Registry
Quote:
Originally Posted by Red90 View Post
Not working on my android as well.
Maybe the app has a pointer to the old web page... ?!?!?!
__________________
Mine is NTO... It was new, Now I'm Taking it Off.
Quote:
Online speculation will not replace onsite inspection.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #20  
Old April 17th, 2013, 09:34 PM
Ray_G's Avatar
Ray_G
Status: Offline
Ray Gerber
54 S1 86", 96 D1 (Coyote), 06 D3
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: NoVA
Posts: 2,636
Registry
Hmmm...android...

Maybe the Defender source is trying to tell you to give in to the apple allure...
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Defender Source > Community Announcements & Support > Support & Suggestions

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mobile Web App Design Bill Larson Misc. Chit-Chat 2 July 17th, 2012 03:31 PM
Clutch issue? Help with diagnosis..... Hans Defender Technical Discussions 13 December 18th, 2005 05:19 PM
95 won't start, possible fuel priming issue? jcasteel Defender Technical Discussions 1 March 15th, 2005 09:45 AM
strange heat issue jabber Defender Technical Discussions 15 March 6th, 2005 05:42 PM
Fun new problem: starter circuit issue jaherring Defender Technical Discussions 1 September 12th, 2004 03:07 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:15 PM.


Copyright