iPhone ap trouble - Defender Source
Defender Source  

Go Back   Defender Source > Community Announcements & Support > Support & Suggestions


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old January 24th, 2014, 12:33 PM
solarguy's Avatar
solarguy
Status: Offline
Abraham Bell
1985 Defender 110 Tithonus
D-90 Source Vendor
 
Join Date: Jul 2011
Location: Lake Wales Fl. USA
Posts: 2,032
Registry
iPhone ap trouble

I can't log in while using the ap
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old January 24th, 2014, 12:37 PM
jafir's Avatar
jafir
Status: Offline
Jafir Elkurd
Flaky Green 198something ex-mod 90
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Centerton, AR
Posts: 1,580
Registry
I've noticed the app has been acting a little funny recently. Links open blank pages and you have to go back and try again.
Reply With Quote
  #3  
Old January 24th, 2014, 02:46 PM
Janet H's Avatar
Janet H
Status: Offline
Janet H
Still Looking....
Site Team
 
Join Date: Aug 2011
Location: Eastern WA, USA
Posts: 827
You might try uninstalling and starting over....
__________________
,

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #4  
Old January 24th, 2014, 04:18 PM
solarguy's Avatar
solarguy
Status: Offline
Abraham Bell
1985 Defender 110 Tithonus
D-90 Source Vendor
 
Join Date: Jul 2011
Location: Lake Wales Fl. USA
Posts: 2,032
Registry
iPhone

I have tried that but I will do it again.
Reply With Quote
  #5  
Old January 24th, 2014, 04:20 PM
Z.G's Avatar
Z.G
Status: Offline
Zack
300Tdi 95 D1
Member
 
Join Date: May 2013
Location: Burlington, VT
Posts: 4,685
Registry
It's never worked for me, just like the tap-a-talk one.
Reply With Quote
  #6  
Old January 24th, 2014, 04:51 PM
solarguy's Avatar
solarguy
Status: Offline
Abraham Bell
1985 Defender 110 Tithonus
D-90 Source Vendor
 
Join Date: Jul 2011
Location: Lake Wales Fl. USA
Posts: 2,032
Registry
iPhone

I just tried that and still no luck. I gives me a error message saying site maintenance
Reply With Quote
  #7  
Old January 24th, 2014, 06:18 PM
dave_lucas's Avatar
dave_lucas
Status: Offline
Dave Lucas
None
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: CO USA
Posts: 3,126
Janet,

There are two more threads about issues since the updates here is one I posted

http://www.defendersource.com/forum/...ad.php?t=51202
Reply With Quote
  #8  
Old January 24th, 2014, 07:40 PM
cgalpin's Avatar
cgalpin
Status: Offline
Charles Galpin
'94 D90 ST, '63 SeriesIIA
Site Team
 
Join Date: Jan 2004
Location: South Riding, VA
Posts: 11,625
Registry
I can log in with forum runner but nothing shows under current anymore, so I'm not sure it's app specific.
__________________
Quote:
Originally Posted by pendy
I'm here for the D's
Reply With Quote
  #9  
Old January 24th, 2014, 09:26 PM
Rocky's Avatar
Rocky
Status: Offline
Chris
72 + D1 drivetrain
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Colonies Aka Boston
Posts: 8,795
Only occasional problem with the Dsource app is opening to blank pages. Its very rover, intermittent wont do it for weeks then wham multiple times in a row.
No problems with tapatalk.
Iphone 4 with latest apple OS.
__________________
A friend of mine runs a land rover / range rover specialty repair shop. Based on his experience, they are capable of stopping anywhere, anytime, at any cost.

I don't know about the brakes, only their unreliability.
Reply With Quote
  #10  
Old January 24th, 2014, 09:47 PM
Manimal's Avatar
Manimal
Status: Offline
Carl Jonsson
1995 NAS D90 #219
Site Team
 
Join Date: Sep 2008
Location: Portland, OR
Posts: 3,236
the iOS app is very buggy. About 50% of the time I am able to look at an attached images. Intermittently there are also other connection error issues. Should I reinstall?
__________________
Land Rovers. A loosely associated collection of parts, generally traveling in the same direction.
Reply With Quote
  #11  
Old January 24th, 2014, 10:04 PM
myoverlandrover's Avatar
myoverlandrover
Status: Offline
josh
109
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: maine
Posts: 474
Quote:
Originally Posted by Manimal View Post
the iOS app is very buggy. About 50% of the time I am able to look at an attached images. Intermittently there are also other connection error issues. Should I reinstall?
Same here
__________________
Defender 110
Reply With Quote
  #12  
Old January 24th, 2014, 10:12 PM
javelinadave
Status: Offline
-
-
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: -
Posts: 5,394
I deleted and reinstalled the app with no improvement what so ever.
Reply With Quote
  #13  
Old January 26th, 2014, 08:02 AM
solarguy's Avatar
solarguy
Status: Offline
Abraham Bell
1985 Defender 110 Tithonus
D-90 Source Vendor
 
Join Date: Jul 2011
Location: Lake Wales Fl. USA
Posts: 2,032
Registry
iPhone

I just tried it again and still no luck.
Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Defender Source > Community Announcements & Support > Support & Suggestions

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble with getting profile info chrisvonc Support & Suggestions 2 February 4th, 2005 07:55 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:43 AM.


Copyright